BemBanner10GlobalBEM

Breakthrough Energy Movement : GlobalBEM is een Nederlandse stichting die zich in zet om awareness te realiseren betreffende Breakthrough Energy Technolgy en haar implicaties.

GlobalBEM heeft 3 hoofddoelen gedefinieerd.

1. Conferenties
Het jaarlijks bij een brengen van inspirerende mensen en innovators van over de hele wereld om hun kennis te delen, hun technologieën te presenteren en om verder stappen te bespreken voor ontwikkeling en invoering van deze Breakthrough Energy Technologies.

2. Educational Resource Document
Om een rijk en breed toegankelijke media archief te creëren met als doel het informeren en activeren van het brede publiek over de geschiedenis, de wetenschap en de implicaties van de Breakthrough Energy Technologies.

3. Global Movement
Initiëren en fungeren als een faciliteerder voor een wereldwijde gemeenschap, een reünie van de mensheid waarin wordt opgeroepen tot het nieuwe energie paradigma .

Het GlobalBEM team bestaat uit leden van over de hele wereld met allen een jaren lange ervaring en expertise op verschillende vakgebieden om optimaal bij te kunnen dragen aan de realisatie van Breakthrough Energy Technology op onze prachtige planeet.
Met als gevolg meer overvloed en welzijn voor iedereen.

Joomla templates by Joomlashine