Seminars--Funding-01Maatschappelijke vooruitgang dank zij
Nieuwe Energie 3.0


Nederland floreert nu de energie kosten bijna nihil zijn.

Een één malige aanschaf van deze apparatuur zorgt er voor dat er daarna overvloedig eindeloos stroom of warmte ... zeg maar energie geleverd wordt.
Daar heel veel kosten in onze maatschappij gerelateerd waren aan de energie kosten,  verandert dit nu heel Nederland.
Veel producten in onze maatschappij worden nu goedkoop daar de kosten van de energie om het product te vervaardigen  nu verwaarloosd kunnen worden.

Perspectief van een huisvader:

Ik heet Arno, ben getrouwd en heb 2 studerende kinderen.

Wat scheelt het mijn gezin (financieel) gemiddeld nu er  Free Energy, Nieuwe Energie 3.0 is.

Mijn energierekening bedraagt op dit moment ongeveer € 220,00 per maand. Aan benzine betaal ik plus minus € 200,00 euro. Aan batterijen besteden we (wel steeds minder) zo ongeveer € 5,00 per maand. Bij elkaar komt dit neer op een besparing van € 5.100,00 per jaar.

Ik weet natuurlijk niet wat het aankoopbedrag gaat zijn van een free energy-apparaat en de eventuele pay back periode, maar het beeld is erg aanlokkelijk.

Je krijgt hiermee keuzes om je leven van heel wat druk te verlichten, dus de vrijheid om keuzes te maken waar je meer achter staat.
Je hebt – als je nagenoeg gratis rijdt – de mogelijkheid om vaker naar familie, vrienden en kennissen te gaan. Heb je die niet dan kun je besluiten om vaker naar leuke stadjes en dorpjes te gaan, prachtige natuurgebieden te ontdekken, naar sportwedstrijden, concerten en musea te gaan enzovoorts. (Misschien maak je daar nieuwe vrienden)

Je kunt een dag per week minder gaan werken (wie weet kun je wel twee dagen minderen) en die herwonnen tijd stoppen in het leren bespelen van een instrument, het doen van vrijwilligerswerk, het oppakken van een cursus / studie of gaan schilderen. De mogelijkheden zijn legio.

Wat brengt het de maatschappij? In mijn beleving is er buiten de winst van grote besparingen op milieugebied en lawaaireductie een kans dat we hiermee een samenleving kunnen creëren die de solidariteit terugvindt als bindende factor.

 

Joomla templates by Joomlashine