NuNederland-BemConf2013cBreakthrough Energy Conference 10 11 12 Oktober 2013 Colorado USA.

Nu Gratis Live Stream van de Conferentie: laatste, nieuwste ontwikkelingen op Breakthrough Energy gebied.
Bolder Colorado USA  `s werelds meest vooraanstaande wetenschappers, sprekers, fabrikanten, uitvindersen en beleidsmakers én apparaten op gebied van Breakthrough Energy Technologieën verzameld op een 3 daagse Conferentie.

In The Days Hotel in Boulder gaat het allemaal plaatsvinden.
Boulder is een universiteits stad  met een open mind voor Free Energy, met het hart op de juiste plaats met enthousiaste, inspirerende professoren, virtuoze studenten en een visie die het mogelijk maakt hier een groots baanbrekend evenement van te maken.
Maar vooral ook de sprekers, de uitvinders  en u zelf: de bezoeker, mensen van over de hele wereld  bepalen wat er uiteindelijk in ons  wakker geschud wordt dankzij deze wereld veranderende, nieuwe mogelijkheden.

Bekijk alvast het 3 daagse programma ...
Dag 1: The Science  The History
Dag 2: The implications   The inventors
Dag 3: The future    The movement 

 Aanschouw de nieuwste, werkende Breakthrough Energy Apparaten, ontmoet de uitvinders, praat met de belangrijkste mensen op Aarde die u kunnen adviseren over nieuwe mogelijkheden, nieuwe strategieën, een nieuwe visie voor Uw bedrijf.BemConf2013a

Tickets zijn reeds verkrijgbaar  ..  Wil u mee voor aan lopen met de nieuwste ontwikkelingen, wil u als een van de eersten op Aarde uw korte en lange termijn strategiën aanpassen

Twee eeuwen geleden toen we van paard en wagen naar stoommachine  en daarna van stoommachine  naar verbrandings motor gingen, was het even wennen voor de meeste mensen op Aarde.

Wil U nu vooraanlopen bij de overgang van fosiele brandstoffen naar Breakthrough Energy Technology  .. kom dan naar de Conferentie .


Sluit even Uw ogen, neem even de tijd, voel hoe het is om aanwezig te zijn in Bolder Colorado op de Universiteit met al deze inspirerende technologiën én wonderbaarlijke mensen.


Voel de opwinding die u ervaart  door dat u met eigen ogen apparaten ziet draaien zonder dat er iets in hoeft .. geen brandstof nodig,  geen baterijen nodig , geen snoer naar het stopkontakt.

 

Stel u voor ... al de nieuwe toepassings mogelijkheden  die dit biedt .

Stel u voor wat voor nieuwe wegen u met uw bedrijf in kan slaan  door mee voor aan te lopen met deze Breakthrough Energy Technology ontwikkelingen.

 

Joomla templates by Joomlashine