6-10-2014
5 kilowatt thuis generator.
De Oostenrijkse vereniging GAIA heeft een Zelfvoorzienende 5 kilowatt generator ontwikkeld.

Tijdens de Herbst Messe in Klagenfurt Oostenrijk presenteerde Gaia een verkleind Zelfvoorzienend model dat 300 watt energie levert.

Gaia Energy 05
Het beurs model is een verkleinde versie van de 5 kilowatt generator die door de (begin juni weer online) firma Rosch geproduceerd gaat worden.

Deze technologie stelt U in staat om uw huishouden uitgebreid en onafhankelijk te voorzien van voldoende elektrische energie. Basis van het systeem is het consequente gebruik van de natuurkundige wetten van het drijfvermogen in combinatie met een speciale generator.

Geen perpetuum mobile, maar het consequent gebruik van energie verschillen tussen de twee systemen.

500 generatoren zullen naar verluid in 2015 aan de eerste afnemers, waarvan vele gewone huishoudens geleverd worden.
De Nieuwe Energie 3.0 units die zelf voorzienend zijn hebben een hoogte van 4,4 meter, maar daarvoor leveren ze dan wel dag en nacht 5 kilowatt  aan elektrisch vermogen.

Hier de website  GAIA-Energy.org met meer info over het apparaat dat ongeveer 16,000 euro gaat kosten exclusief verzend - vervoers kosten naar Nederland.  Voor wie er een wil kopen, hier een pdf. van GAIA..

GAIA  staat voor  "Gesellschaft für Autarke Energie technische Innovationen & Altruismus"  ...  Autark betekent  Zelfvoorzienend.

Gaia Energy 06

Joomla templates by Joomlashine