5-11-2018
Infinity SAV Magnetic Generator binnenkort te koop in Nederland.
Het is nu al mogelijk een preorder te plaatsen bij het Koreaanse bedrijf Infinity SAV voor een 5kW of voor een 10 kW Magnetic Free Energy Generator.

Infinity sav magnetic generatorZelfs de 5kW unit rond de 15 duizend euro consumer price zou al meer dan genoeg energie kunnen leveren voor een gemiddeld huishouden, zeker als je als optie bij Infinity SAV extra accu capaciteit als buffer zou kiezen. Je kan ook voor een GridConverter kiezen en dan kun je wellicht net als bij zonnecellen energie terugleveren aan het net.
Op het video kanaal van Infinity Sav kan je de ontwikkeling in de laatste drie jaar zien van de spoelen met magneten tot complete werkende generator waar 220 volt uit komt.
Infinity SAV op facebook

De stichting met ANBI status FreeEnergy4All is in contact met Infinity Sav over distributeurschap om de generatoren in Nederland te gaan assembleren en distribueren. Hier heeft hij graag financiële en technische ondersteuning bij . Voor hen geldt: Zien is geloven en Meten is weten. Voor een bezoek (2pers.) aan Z.Korea incl. de koop+verzenden van een 10kW-unit is ca. 22.000 euro benodigd. Wie kan ons daarbij helpen?

Dus wie voelt enthousiasme en inspiratie en mogelijkheden om op wat voor manier hier aan bij te dragen …. neem contact op met Dick Korf. van FreeEnergy4All.

Ja wij stellen ons al voor dat in 2019 ergens in Nederland bij een technisch bedrijf deze generatoren geassembleerd worden en dat meerdere bedrijven ze in hun zaak te koop aan bieden .

Joomla templates by Joomlashine